Grafikai tervezés – kiadványszerkesztés /

Minden ami reklám és nyomda

Grafikai tervezés, kiadványszerkesztés

Nagyon fontos hogy a kiadványok megjelenése és grafikai elemei hűen tükrözzék a cég filozófiáját és üzleti stratégiáját és segítsék a cég markáns megjelenését az üzleti életben!
A grafikai tervezés és kiadványszerkesztés területén az alábbi szolgáltatásokkal állunk az Önök rendelkezésére: névjegy, leporelló, levélpapír, boríték, számlalevél, pecsét, céges Facebook profilkép, e-képeslap — úgynevezett kisarculati elemek valamint szórólap, hírlevél, bemutató sablon, mappa, termékkatalógus, szóróanyag, magazin, könyv, kreatív marketing anyag, egyedi képeslap, plakát, közterületi plakát, molinó, póló, üzleti táblák — úgynevezett nagyarculati elemek teljes körű nyomdai előkészítése, kivitelezése és a megfelelő PDF elkészítése a nyomtatáshoz.

Kisarculati elemek

Kisarculati elemek

Logó, névjegy, boríték, levélpapír, leporello, pecsét az első elemek amik megjelennek egy cég életében.

Kreatív marketing anyagok

Nagyarculati elemek

Szórólap, hírlevél, mappa, képeslap, termékkatalógus, plakát, CD-borító, szóróanyag, magazin, könyv.

Online és offline

Facebook profilkép, e-képeslap

Fontos, hogy a Facebookon és az interneten is egységesen és igényesen képviseljék vállalkozásukat!

Kültéri plakát

Közterületi megjelenés

Plakát, molinó, cégtábla az egységes kültéri megjelenés elengedhetetlen és fontos eszköze!

Kiadványszerkesztés

Az asztali kiadványszerkesztés számítógép és speciális szoftverek használata dokumentumok létrehozására desktop-ra vagy nyomdai célokra. DTP-nek nevezik az olyan dokumentumok számítógép segítségével való létrehozásának folyamatát, mint pl. hírlevelek, brosúrák, könyvek és más kiadványok, amelyeket egykoron sokfajta nem-számítógépes technikával (pl. fényszedőgépekkel) állítottak elő. Napjaink szoftverei mindezt elvégzik — majdnem.
Szakszerűen fogalmazva az asztali kiadványszerkesztés digitális file-ok megfelelő formában történő összeállítása nyomtatásra. A gyakorlatban a grafikai tervezési (design) folyamatot is ideértjük, hiszen ehhez is számítógépeket és grafikai szoftvereket használunk fel. A grafikai tervezés egy olyan eljárás és művészet, amely szöveget és grafikákat kombinál és üzenetet kommunikál a logók, grafikák, brosúrák, hírlevelek, poszterek, jelek és a vizuális kommunikáció más eszközeivel.

DTP

A megfelelően alkalmazott DTP a vizuális kommunikáció javításának fontos eszköze, lehetővé teszi nyomtatot és elektronikus dokumentumok gyors és hatékony előállítását. A speciális szoftverekkel a számítógép monitorán átrendezhetjük a szöveget és a grafikákat, megváltoztathatjuk a betűtípusokat, s átméretezhetjük a képeket (stb.) mielőtt a kész munkát papírra nyomtatnánk.
Hátránya, hogy egyre könnyebbé és olcsóbbá teszi, hogy avatatlan kezekben rossz design készüljön a segítségével. Tehát miközben az asztali kiadványszerkesztés is fontos, ugyanolyan nagy hangsúlyt kell helyezni a grafikai tervezés és a DTP technikák alapjainak elsajátítására. A DTP egy olyan folyamat, amely során számítógépet és speciális szoftvereket használunk fel szöveg és grafikák kombinálására annak érdekében, hogy dokumentumokat állítsunk elő. A DTP szoftver a grafikai tervezők (és non-designerek) eszköze, hogy vizuális kommunikációt hozzanak létre desktop vagy nyomdászati céllal.

Kérjen árajánlatot vagy probléma felmerülése esetén kérje szaktanácsunkat!