Logótervezés /

Egyedi és céges logók

Logótervezés

A logó feladata a figyelemfelkeltés a cég könnyű beazonosítása. Egy logó legyen egyszerű mégis elegáns, jól azonosítható és megkülönböztethető! A nagy cégek logói is alakulnak, a vizuális környezet változásával újabb és újabb formák, betűtípusok válnak általánossá — így a régit (hacsak nem éppen régies akar lenni) először csak kissé elavultnak látjuk, később ósdinak, ami a végén elmehet egészen az összkép rombolásig is. Ügyelünk arra, hogy logóink minden környezetben felhasználhatóak legyenek, legyen szó akár egy nyomtatványról, akár egy honlapról. Célunk, hogy ügyfeleink megtapasztalják, hogy igényesen is képviselhetik vállalkozásukat online és offline is. Válasszon minket, támaszkodjon több mint húszéves tapasztalatunkra!

Logótervezés

Logótervezés

A logó feladata a figyelemfelkeltés, a cég könnyű beazonosítása. Legyen egyszerű mégis elegáns és megkülönböztethető!

Együttműködés

Együttműködés

Partnereinkkel együttműködve ügyelünk arra, hogy logóink minden környezetben felhasználhatóak legyenek.

Tervek

Tervek

Fontos szempont, hogy igényesen képviseljék vállalkozásukat online és offline is.

Megelégedettség

Megelégedettség

Válasszon minket, támaszkodjon több mint húszéves tapasztalatunkra! Fontos Partnereink megelégedettsége!

Logótervezés

Egy vállalkozás igényességét tükrözi a megjelenése is. Ennek kialakításában segítünk: a megrendelő cég profilját megismerve tanácsokat adunk, alternatívákat kínálunk. Kreatív ötletek, koncepciók hozzáadásával fejlesztjük a kialakítandó arculatot. Megtervezzük a logót és a kisarculati elemeket: a cégkártya, névjegykártya, levélpapír, boríték, számlalevél, pecsét, e-mail megjelenését. Általában egy-két, úgynevezett korrektúra forduló alatt alakul ki a megrendelő és a kreatív szakember között a logó formája, annak színei és tartalma.

A végleges és kiválasztott logót vagy emblémát a megbeszélt arculati elemekbe helyezve mutatjuk meg a megrendelőnek, különös tekintettel a névjegyen történő megjelenítésre, amely általában a logó legkisebb megjelenési formája.
Ekkor dől el, hogy a logó felhasználható e kis méretben, vagy csak nagyméretű hordozókban marad látványos a cég, szervezet, vagy szolgáltatás jól felismerhető, erős kifejező eleme.
A design elfogadása után a logót ill. az arculati terveinket többféle kiterjesztésben, nyomtatott vagy elektronikus formában átadjuk a megrendelőnek, aki ezt minden felhasználási módra, eszközre képes elhelyezni vagy elhelyeztetni.

Kérjen árajánlatot vagy probléma felmerülése esetén kérje szaktanácsunkat!